Cîțu: Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votați PSD”
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Facebook / Florin Cîțu
Foto Facebook / Florin Cîțu
Florin Cîțu a spus, sâmbătă, la prezentarea moțiunii cu care candidează la șefia PNL, că nu va purta niciodată o geacă cu mesajul „Votați PSD” și nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern.

„Colegi liberali, eu sunt Florin, omul care nu a intrat de mult timp în politică, dar a muncit mult și fără compromisuri ca să ajungă aici. (...) Indiferent cu cine veți vota azi, vă mulțumesc că ați venit aici, dar recunosc că sper să conving cât mai mulți dintre dumneavoastră să mă votați”, a spus Florin Cîțu la prezentarea moțiunii România liberală.

Le-a spus liberalilor prezenți că vrea să facă din PNL cel mai mare partid din țară.

„Cât voi fi președinte al PNL deciziile le vom lua împreună, sunt un liberal convins și mă voi bate pentru PNL așa cum nu au știut, nu au putut sau nu vrut alții să o facă. Voi uipta pentru refacerea coaliției de guvernare, dar niciodată nu voi pemite ca PNL să fie îngenuchiat”, a mai spus Cîțu.

„Eu nu vă voi propune nicidodată să facem din PNL o copie a PSD. Nicoodată. Noi suntem PNL. (...) Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votați PSD! Niciodată! Cum aș putea când PSD este și va rămâne cel mai mare inamic al PNL”, a adăugat premierul, amintind de momentul din timpul USL, când Liviu Dragnea și Ludovic Orban au făcut schimb de geci.

De asemenea, el a spus că nu va forța niciodată o moțiune împotriva propriului guvern.

Vot la Congresul PNL

Delegații la congresul PNL au început să voteze sâmbătă după-amiază. În sală sunt aproximativ 5.000 de delegați. Ludovic Orban și Florin Cîțu sunt candidații la președinția partidului.

Votul pentru funcția de președinte PNL a început.

În sală sunt prezenți 4.874 delegați.

Florin Cîțu le-a cerut delegaților de la congresul PNL să îl voteze, pentru că își face bine treaba. El a spus că a început spălând vase în SUA și a ajuns în conducerea unor bănci naționale.. „Mă voi bate pentru PNL așa cum nu au știut, nu au vrut sau nu au putut alții să o facă”, spune Cîțu.

„Fraților, ce facem cu guvernarea?” – s-a adresat Ludovic Orban colegilor săi, la Congresul PNL. El spune că niciodată nu a existat o cotă de neîncredere atât de mare pentru un premier sau un Guvern, așa cum este Guvernul Cîțu. Orban promite că are soluții la criza politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel