Cîțu, circ la poarta PSD. Chirieac: Nu au simțul ridicolului. E vai mama lui
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Florin Cîțu a mers la sediul PSD pentru a lăsa o scrisoare prin care solicită modificarea listelor pentru alegerile parlamentare. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, s-a dus la sediul PSD cu o scrisoare pe care a lăsat-o la poartă. Îndemnat de jurnaliști să intre la o discuție cu liderul Marcel Ciolacu, ministrul Florin Cîțu s-a enervat. 

”Cei de la PNL sunt îngrijorați, dar 200 de milioane de euro, topiți la Unifarm, nu i-au îngrijorat? Deci nu se îngrijorează de domniile lor? Să ne uităm și la proverbul vechi românesc, vezi așchia din ochiul fratelui, dar nu te uiți la parul din ochiul tău. E o acțiune de campanie tipică doamnei Violeta Alexandru, tipică ONG-urilor, cu scrisoarea, cu scandal, cu gălăgie, astfel încât să se maximizeze efectul DNA Tudorache pentru listele PSD-ului. De altfel, legal, lista nu poate fi modificată chiar dacă avem un deces. Omul nu poate fi scos. Rămâne așa, se reia votul la locale, iar la parlamentare trece următorul”, a declarat Bogdan Chirieac. 

De ce nu au discutat față în față 

Întrebat de ce nu a discutat Florin Cîțu direct cu Marcel Ciolacu, analistul politic a răspuns: 

”Există lideri în PNL, cum este domnul Cîțu, cum e doamna Alexandru, cum e doamna Anisie, care nu au simțul ridicolului. Dacă nu ai simțul ridicolului, faci astfel de gesturi menite să trezească pe cineva la București. Oricum, PNL la București e vai mama lui, ocupă un onorabil loc trei și poate chiar patru. În funcție de cât va crește PRO România. E adevărat că nici PSD nu câștigă Bucureștiul, ci e al USR-ului. Dar văd că disputa este între locurile 2, PSD, și 3 sau 4, PNL”, a mai declarat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel