România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 01 iul, 19:57
Cisternă încărcată cu 28.000 litri de motorină, răsturnată pe DN 24 - UPDATE
O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat și a luat foc în județul Vaslui. Traficul este blocat.

UPDATE 2: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui intervine cu șapte autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA), doi ofițeri și 22 subofițeri, pentru un accident rutier produs în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

O autocisternă încărcată cu 28.000 litri motorină s-a răsturnat în afara carosabilului. Din autocisternă au loc scurgeri de combustibil. Nu a izbucnit incendiu și nu sunt victime.

Circulația pe DE 581 a fost întreruptă, dar acum se circulă pe un singur sens.

 

Autoritățile au fost mobilizate, la fața locului au fost aduse mai multe utilaje și a fost ridicat un dig pentru a opri scurgerea motorinei pe câmp.

Urmează ca motorina să fie transvazată într-o altă autocisternă, iar autovehiculul răsturnat și avariat să fie repus pe roți.

La intervenție participă efective aparținând ISU Vaslui, IPJ Vaslui, Drumuri Naționale. Acțiunea este condusă de domnul colonel Niculae Tătaru, prim adjunct al inspectorului șef al ISU Vaslui.

 

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Podul Înalt" al Județului Vaslui intervine cu șapte autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA), un ofiter și 17 subofițeri, pentru un accident rutier produs în localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni.

O autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului. Din autocisternă au loc scurgeri de combustibil. Nu a izbucnit un incendiu, au anunțat reprezentanții IGSU. 

 

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN24 / E581 Huși-Albița, în localitatea Valea Grecului,  o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe suprafața carosabilă.

În urma accidentului acesta a luat foc. Nu au fost victime. Traficul rutier este blocat.

A fost constituit un perimetru de siguranță de către reprezentanții I.S.U. Se estimează ca circulația să se reia în aproximativ 45-60 de minute.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro