Circulație feroviară BLOCATĂ în județul Hunedoara, pe magistrala 200 - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Autoritățile au anunțat că traficul feroviar este blocat pe magistrala 200, în județul Hunedoara. 

UPDATE: Traficul feroviar nu este întrerupt pe intervalul respectiv, trenurile circulă cu tracțiune Diesel între stațiile Simeria și Deva, din cauza unui deranjament tehnic la sistemul de alimentare cu energie electrică, anunță CFR SA. 

”Echipele de intervenție vor desfășura lucrări de remediere a deranjamentului la linia de contact după ora 12.30, când nu avem trenuri în circulație pe zona respectivă. Menționez ca circulația trenurilor nu este oprită”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA, pentru DCNews

- Știrea inițială -

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pentru efectuarea de reparații ca urmare a unor defecțiuni produse la firul de alimentare, traficul feroviar va fi întrerupt, începând cu ora 11:30, pe magistrala 200, între stațiile CF Simeria și Orăștie, județul Hunedoara.

Pe durata închiderii circulației feroviare, trenurile de călători și marfă care tranzitează zona respectivă vor fi oprite în stații, urmând să își reia parcursul după deschiderea circulației feroviare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel