Circ în Parlament. Ludovic Orban trimite parlamentarii indignați pe STADION
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: captură video Camera Deputaților
Foto: captură video Camera Deputaților
Au fost momente tensionate în Parlamentul României în timpul unui discurs susținut de premierul Florin Cîțu, la ”Ora prim-ministrului”. 

Florin Cîțu s-a aflat astăzi în Parlamentul României unde a făcut mai multe declarații. Premierul a fost însă întrerupt de mai multe ori din cauza parlamentarilor care își exprimau indignarea. 

”Anul acesta, și românii trebuie să știe acest lucru, avem un buget echilibrat. Un buget credibil, primul buget după 30 de ani, recunoscut și de Consiliul Fiscal și de către instituțiile internaționale. Un buget construit în jurul investițiilor și anul trecut aceiași oameni ne spuneau că vom distruge România. Ei bine, nu! Am reușit, în cea mai mare criză economică din ultima sută de ani, să avem cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, împotriva a tot ceea ce ați făcut în Parlamentul României. V-am demonstrat cum se face economie”, a declarat Florin Cîțu. 

Ludovic Orban, președintele Camerei a intervenit și le-a atras atenția parlamentarilor. 

”Domnule prim-ministru, dați-mi voie să le mai atrag atenția încă o dată colegilor noștri că suntem în Parlamentul Românie. Pentru exprimare există microfon și cei care vor să se comporte ca într-o galerie, imediat ce se vor redeschide stadioanele, dacă vor să se comporte ca-n galerie, să se ducă pe stadion, nu în Parlamentul României. Respectați regulamentul și procedurile”, a intervenit Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel