Ciorile, reclamate la Primărie. Vezi motivul
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
masina_murdara
masina_murdara

Primăria din Hunedoara a primit, luna trecută, una dintre cele mai neobișnuite plângeri, din partea unui localnic, supărat pe ciori

Un tânăr hunedorean a solicitat autorităților locale să ia măsuri urgente pentru a rezolva problema mizeriei pe care ciorile o fac. Supărarea bărbatului s-a declanșat în momentul în care și-a găsit mașina acoperită de excrementele ciorilor, la nicio zi după ce o spălase.

“Cum se poate ca după o singură noapte, dupa ce am parcat maşina în zona RDS, din Hunedoara, ea să imi arate aşa? Menţionez că maşina a fost spalată cu o zi înainte”, a reclamat autorul sesizării trimise primăriei, pe pagina de Internet domnuleprimar.ro, scrie nou.zhd.ro.

În susținerea cauzei sale, tânărul a postat și trei fotografii cu autoturismul murdar, pe care-l parcase sub copacii în care înnoptau ciorile.

În urmă cu un an, fostul primar al Hunedoarei a decis tăierea crengilor copacilor de pe Bulevardul Dacia, tocmai pentru a împiedica stolurile de păsări să stagneze în zonă. DIn păcate, copacii au început să se usuce, fapt ce a dus la iscarea unui scandal imens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel