Data publicării:

Ciorbă de murături. Cea mai gustoasă mâncare

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Ai mâncat vreodată ciorbă de murături? Oricât de ciudat ar suna, trebuie să știi că este delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 500 g murături asortate

- o ceapă medie

- un ardei gras

- un morcov

- o bucată de țelină

- o rădăcină de păstârnac

- 2 cartofi

- 2 roșii în bulion

Vezi și: Vărzare, rețeta tradițională. Cea mai bună plăcintă cu varză

Cum se prepară

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt, potrivit retetepractice.ro. După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.

Vezi și: Ciulama de gălbiori cu mămăliguță. Deliciul din farfuria românilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel