Ciorbă de murături. Cea mai gustoasă mâncare
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ai mâncat vreodată ciorbă de murături? Oricât de ciudat ar suna, trebuie să știi că este delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- 500 g murături asortate

- o ceapă medie

- un ardei gras

- un morcov

- o bucată de țelină

- o rădăcină de păstârnac

- 2 cartofi

- 2 roșii în bulion

Vezi și: Vărzare, rețeta tradițională. Cea mai bună plăcintă cu varză

Cum se prepară

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt, potrivit retetepractice.ro. După alte 10 minute de fiert, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe. După ce au fiert și cartofii, adaugă cele 2 roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o asezonată cu smântână și verdeață.

Vezi și: Ciulama de gălbiori cu mămăliguță. Deliciul din farfuria românilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel