Cioloş, atac la Iohannis: Preşedintele, responsabil pentru guvernarea PSD - ALDE
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fostul premier al României, Dacian Cioloş, a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Liderul formaţiunii politice PLUS îl consideră vinovat pe şeful statului pentru guvernarea PSD - ALDE, deoarece a acceptat mai mereu propunerile de miniştri lansate de coaliţia de guvernare. 

„Dacă nominalizezi în fruntea Guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca președinte, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru nominalizare. Crede Parlamentul că președintele a greșit și președintele trebuie suspendat? Dar dacă pierd referendumul atunci trebuie să respecte voința poporului și să plece ei acasă. Dacă parlamentarii vor ști că există acest risc și pentru ei, dacă îl suspendă gratuit pe președinte, atunci președintele nu ar putea să spune că nu a avut ce face, iar președintele ar fi implicit responsabil pentru guvernare. Vrem un președinte implicat și responsabil, care să răspundă voințelor poporului și un guvern profesionist”, a spus Dacian Cioloș. 

Alianţa 2020 USR-PLUS şi-a lansat la Timişoara candidaţii la europarlamentare. Declaraţiile lui Dacian Cioloş vin după ce liberalii s-au delimitat de guvernul condus timp de un an de Dacian Cioloş. Ludovic Orban a spus de curând că PSD aruncă nerealizările guvernului Cioloş în spatele liberalilor, deşi au votat pentru investire. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel