Cioloș se dezice de declarațiile lui Irimescu. "Pe mine mă interesează ce face"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Premierul Dacian Cioloș se dezice de ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și nu-și asumă, ca prim-ministru, responsablitatea pentru declarațiile tehnocratului .

"Domnul Irimescu să-şi asume declaraţiile pe care le-a făcut. Pe mine mă interesează în primul rând ce face domnul Irimescu. I-am spus că are de accelerat procesul de plată a subvenţiilor de lansare a programului de dezvoltare rurală, astea sunt lucrurile care mă interesează. Restul declaraţiile dânsului personale nu sunt în numele Guvernului, pentru că nu a avut mandat, nu a informat Guvernul legat de aceste lucruri. Sunt declaraţii personale pe care o să şi le asume", a spus Dacian Cioloş înainte de a participa la întâlnirea cu reprezentanţii Asociaţiei Municipiilor din România, potrivit Agerpres. 

Premierul a făcut precizările ca răspuns la o întrebare referitoare la afirmaţia ministrului Irimescu conform căreia în perioada mandatului fostului preşedinte Traian Băsescu s-ar fi scos din ţară 35 de miliarde de euro "cu camionul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel