Ciolacu vine cu un RMN după concertul Andrei la Buzău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
În contextul în care Andra și Cătălin Măruță au urcat de Revelion, pe scena de la Buzău, pentru 20.000 de euro, au existat voci care au spus că locuitorii acestui județ aveau nevoie, de exemplu, de un aparat RMN, nu de bani aruncați aiurea pe artiști.   

Astăzi, vicepremierul Marcel Ciolacu a făcut un anunț. Buzoienii vor avea un astfel de aparat.

"Acest Guvern și-a asumat că va face din sănătate un domeniu cu adevărat prioritar, în care oamenii să aibă acces la un tratament corect și eficient. Iar una dintre direcții este să le asigurăm medicilor suportul tehnic necesar pentru a-și face datoria.

De aceea, consider extrem de importantă semnarea de astăzi a contractelor pentru achiziția de echipamente medicale de ultimă generație care vor ajunge în 33 de spitale din țară. Este vorba despre 14 aparate computer tomograf (CT), 24 aparate de rezonanță magnetică (RMN) și 21 sisteme informatice PACS. Cu bucurie menționez faptul că Spitalul Județean de Urgență Buzău va fi dotat cu un RMN și cu un sistem PACS.

[citeste si]

Este un mare pas înainte și sunt convins că, alături de celelalte proiecte care vizează construcția de noi spitale sau alte investiții în domeniul medical, vom reuși să ne îndeplinim angajamentele", a anunțat vicepremierul Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel