Ciolacu salută victoria lui Biden: SPER că va vizita în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Marcel Ciolacu a reacționat după victoria lui Joe Biden. 

"La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis. Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!

Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul său vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice.

Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să susțină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare. Îmi exprim speranța că noul președinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său, o reconfirmare a solidității și profunzimii raporturilor de alianță, parteneriat și prietenie între țările și națiunile noastre", a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel