Ciolacu, prima reacţie după ce Iohannis l-a desemnat pe Cîţu premier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a avut o primă reacţie la puţin timp după ce Klaus Iohannis a anunţat că-l desemnează pe Florin Cîţu premier.

"După ce au solicitat ca şi PSD-ul să gireze această mascaradă jignitoare nu numai la adresa românilor ci şi la adresa democraţiei, a spiritului Constituţiei, a desemnat un prim-ministru în persoana groparului României din ultimul an de zile. Groparul economic al României, omul care a înprumutat România pentru trei generaţii de acum încolo.

În şapte luni, domnul Cîţu s-a împrumutat cât toţi prim-miniştrii în ultimii 30 de ani. Am ajuns la un plafon de îndatorare externă imens. PSD-ul a lăsat scăzut cest plafon. Dacă dumneavoastră consideraţi că această gaşcă a perdanţilor şi această propunere de prim-ministru este una serioasă, eu vă spun că românii au votat cu totul şi cu totul altceva. Că preşedintele s-a antepronunţat, că a intrat cu bocancii în toată democraţia unei ţări, implicându-se pentru un partid politic în campania electorală, lucru sancţionat de organismele europene, dacă asta e democraţia propusă de Iohannis, după şase ani de preşedinte... ", a declarat Marcel Ciolacu în direct la România TV, imediat după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că-l desemnează premier pe Florin Cîţu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel