Ciolacu îl ironizează pe Cîțu: Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marcel Ciolacu, președintele PSD, îl ironizează pe premierul Florin Cîțu.

Marcel Ciolacu îl ironizează pe Florin Cîțu, după ce, la videoconferința cu prefecții, a greșit un județ.

Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu! - poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu! În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi... la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi! Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești... printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!”, a scris, duminică seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe contul de Facebook.

Liderul PSD susține că, în videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile „ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate - de la nivelul funcției pe care #NEALES o ocupă - unde sunt zonele afectate. Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați! Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape. Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu”.

„P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!”, a conchis Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Nu cred că e o catastrofă să avem și alegeri anticipate

„Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate”, a spus, recent, Marcel Ciolacu, președintele PSD.

„PSD este cel mai mare partid din România. Mai mult, a și câștigat alegerile. Mă vedeți pe mine, îi vedeți pe Paul Stănescu, pe Fredi (Alfred Simonis - n.r.), pe Sorin (Grindeanu - n.r.) că vom susține vreodată să rămână Raluca Turcan, să rămână domnul Cîțu într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu. Când avem o Românie normală, așa a promis domnul Iohannis, și încalci spiritul Constituției și iei dreptul celor care au câștigat alegerile să facă propunerea de premier trebuie să-ți asumi și consecințele. Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate. Nu se întâmplă nimic. Oricum PNRR trebuie renegociat, oricum sunt o groază de OUG care trebuie aduse în Parlament și modificate... PSD nu este angrenat într-un joc politic care privește alt partid”, a spus, vineri, 18 iunie, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel