Ciolacu, exploziv după retragerea lui Orban. DECIZIE a PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Marcel Ciolacu a reacționat după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea lui Ludovic Orban din poziția de premier desemnat. 

”Nu vom propune un candidat la Cotroceni pentru că președintele s-a antepronunțat și nu are rost să propunem un candidat de la PSD. Excludem să susținem un premier PNL. Nici pe Nicolae Ciucă, dacă în spatele lui se ascunde PNL.” a spus Marcel Ciolacu, la Digi24. 

”Nu e problema PSD că și-a depus Orban mandatul, noi ne-am apărat dreptul și ne-am adresat CCR. Am încălcat vreo lege sau regulament? La cum arată hotărârea CCR, alții au încălcat” a subliniat președintele PSD. 

Despre anticipate, Marcel Ciolacu a afirmat că este o variantă dacă nu se formează o majoritate parlamentară: ”PSD e pregătit de anticipate”. În schimb, ar susține un guvern de specialiști până la alegerile parlamentare la termen. 

Cine decontează blocajul? ”Cine l-a creat” a răspuns Ciolacu, adăugând: ”După ce a fost îndepărtat Guvernul Orban, am venit cu propunere de premier care a fost declinată. Din acel moment, răspunderea aparține PNL și președintelui.”

Cât despre absența de la vot, afirmă că a trebuit să participe la o mascaradă: ”Dacă decizia CCR era alta, am fi participat la votul de ieri.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel