Ciolacu: E primul tun liberal dat în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a exemplificat primul tun liberal dat în pandemie.

'Ați ținut românii închiși în case și ați distrus economia, iar șmecherii PNL s-au îmbogățit pe 3 generații! Domnule Orban, trebuia să fiți apărătorul sănătății românilor! Ați fost interesat doar de bani! Ați reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-ați hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitație, în disprețul legii! Toate fărădelegile dvs. încep să iasă la iveală una câte una!'  a spus Marcel Ciolacu.

'Ați început timid imediat după ce ați dat starea de urgență. Atunci toată lumea a aflat cu uimire că o bucătăreasă din Giurgiu, care deținea o afacere cu spirtoase urma să umple țara cu măști! 12 milioane de euro, fără licitație! Acel butic era paravan pentru primul tun liberal dat în pandemie! Apoi ați prins din ce în ce mai mult curaj!' a mai spus Ciolacu în plenul Parlamentului.

Orban participă la dezbaterea pe tema achiziţiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19

Camera Deputaţilor a început, luni, şedinţa în care premierul Ludovic Orban participă la dezbaterea pe tema achiziţiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19.

Camera Deputaţilor i-a adresat săptămâna trecută invitaţia premierului de a participa la Ora prim-ministrului. Şedinţa este condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, care a anunţat că sunt prezenţi 143 de deputaţi. Dezbaterile au loc la solicitarea Grupului parlamentar al PSD, iar tema este: 'Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel