Ciolacu e mulțumit de cum se desfășoară campania electorală și spune că în premieră Guvernul nu a „trecut linia roșie”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat duminică la Slatina că la nivelul coaliţiei de guvernare şi al conducerii acesteia a fost menţinută o "linie roşie" ce nu a fost depăşită în campania electorală iar abordarea alegerilor este una "mai matură", potrivit Agerpers.

"E adevărat, una e când se depăşeşte linia roşie - şi aţi văzut că, totuşi, la nivel de coaliţie şi de conducere de coaliţie, s-a ţinut, s-a menţinut această linie roşie, pe care nu am depăşit-o, ceea ce e foarte important. Dar cel mai important lucru - şi mă bucur că am aici şi administraţia locală, dar şi un membru al Guvernului - e faptul că după 30 şi ceva de ani, fiindcă aţi trăit multe dintre campanii şi aţi văzut multe lucruri întâmplate, vedeţi că se face o distincţie foarte clară între campania electorală, Guvernul României şi administraţiile locale.

E prima oară când totuşi avem o abordare, din punctul meu de vedere, mai matură şi mai pe aşteptările românilor. În Guvernul României nu se face campanie electorală, nu se face politică, ne facem treaba pentru care ne-aţi ales şi vom continua aşa. Dar sunt mândru de aceste lucruri şi de întreaga echipă guvernamentală, indiferent din ce partid fac parte doamnele şi domnii miniştri", a afirmat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel