Ciolacu: Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre ANTICIPATE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu
Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate, susține liderul social-democraților, Marcel Ciolacu.  

„Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate! Am dat jos Guvernul Cîțu cu o moțiune de cenzură în care am criticat și prestația miniștrilor USR. PNL și USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România știe acest lucru”, a scris, luni seară, pe Fcebook Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Acesta precizează că „PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero”.

„Să se voteze partenerii alianței pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, a conchis Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Budăi spune ce se discută pe grupurile PSD după anunțul lui Iohannis legat de Cioloș

George Simion, mesaj pentru Dacian Cioloș: Dar cine crezi că te votează?

Copreședintele AUR George Simion a comentat, pe Facebook, anunțul liderului USR, Dacian Cioloș privind acceptarea poziției de premier desemnat pentru a forma un nou Guvern.  

„Dar cine crezi că te votează?”, a comentat Simion.

Luni searĂ, Dacian Cioloș a anunțat că USR își asumă responsabilitatea guvernării și că va porni negocierile cu celelalte partide. Declarația a apărut la puțin timp după ce președintele României, Klaus Iohannis, l-a nominalizat pe liderul USR să formeze un nou Guvern.

„Președintele Klaus Iohannis mi-a cerut în această seară să formez un nou guvern. Este o onoare și o mare responsabilitate pentru care suntem pregătiți, așa cum am și anunțat încă de la plecarea USR din guvern. Suntem gata să ne asumăm responsabilitatea guvernării și să pornim negocierile cu celelalte partide. Obiectivul nostru este să scoatem România din criză și pentru asta e nevoie de multă responsabilitate din partea tuturor forțelor politice... Liniile principale sunt gestionarea pandemiei, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR”, a scris Dacian Cioloș, pe Facebook.

De asemenea, Dacian Cioloș a mai spus că va fi o ședință a Biroului Național USR pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel