Ciolacu, delimitare de Dragnea, după eliberare. Planul #NouluiPSD
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat după declaraţiile lui Liviu Dragnea la adresa Partidului Social Democrat. Acesta s-a delimitat de spusele fostului lider PSD şi afirmă că "noul PSD va continua să fie preocupat de problemele românilor". 

"Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște.

Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.

#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liviu Dragnea a criticat PSD-ul 

Primul gestul al lui Liviu Dragnea, la ieșirea din închisoare, a fost să întrebe de Irina, partenera sa. El a spus că cel mai mult i-au lipsit ”copiii și Irina”.  A criticat PSD și situația actuală a României, considerând că aceasta a fost miza condamnării sale și anume ca România să fie adusă în situația în care este astăzi. El a mulțumit pentru toate scrisorile pe care le-a primit în închisoare de la oamenii simpli. 

Despre PSD, a afirmat că ”din păcate, nu există opoziție, PSD a devenit un partid de operetă”. Cât despre decizia de astăzi a judecătorilor din Giurgiu de liberare, fostul lider al PSD a răspuns: ”Judecătorii din Giurgiu au avut curaj și au rezistat la presiuni, pentru că la Tribunalul Municipiului București... e destul de clar ce s-a întâmplat”. 

Ulterior, a mai spus despre PSD că ”nu e condus, e în buzunarele SRI-ului, li se dă voie doar să vorbească la meteo”. 

În ce condiții va reveni în politică

”În primul rând, vreau să mă caut de sănătate, a fost afectată într-un mod foarte serios, sper să găsesc soluții și să-mi revin. Voi munci la firma fiului meu. În ceea ce privește reintrarea sau nu în politică, vreau să vă spun că o să tot vorbesc de aici înainte. În politică voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și dacă mai am pentru cine.” a explicat Liviu Dragnea despre planurile sale. 

”DNA să-i ancheteze pe cei care jefuiesc țara, discutăm de un jaf generalizat” a fost mesajul lui Dragnea pentru DNA.  ”Lipsa libertății e cel mai greu de suportat” a spus fostul lider al PSD. 

”Vreau să le mulțumesc zecilor de mii de români care mi-au trimis scrisori și care au pus mesaje pe Facebook-ul lui Codrin” a transmis Liviu Dragnea, la ieșirea din penitenciar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel