Cioacă a primit 21 de ani de închisoare pentru uciderea Elodiei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cioaca 22 de ani
cioaca 22 de ani

Fostul polițist Cristian Cioacă a fost condamnat de către Tribunalul Argeș la 21 de ani de închisoare cu executare pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, transmite România Tv.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată prin recurs de către avocații lui Cioacă.

Fostul polițistul a fost condamnat pentru două capete de acuzare, respectiv omor deosebit de grav, 21 de ani de închisoare, și profanare de morminte, 1 an de închisoare. Procurorul de caz a solicitat pedepsirea lui Cioacă cu închisoare pe viață.

Avocata Elodiei Ghinescu le-a spus jurnaliștilor prezenți la sala de judecată din Argeș că pedeapsa primită de Cioacă este mult prea mică. Ea a precizat că fostul polițist trebuie să achite și o sumă de 250.000 de euro.

Mama avocatei, aflată în legătură telefonică directă la România Tv, a declarat: ”Mi-a batjocorit copilul. Nu mai există nimic din ea. Copilul lor a fost în casă și a văzut totul”.

În legătură cu condamnarea lui Cioacă în lipsa cadavrului, avocata Paula Iacob a declarat că:  "această idee, care se întâmplă în lispa unui cadavru, să fie mai puțin iubită de mass media, pentru că veți da idei tuturor celor care sunt dispuși să ucidă fără ezitare, și din păcate avem destule exemplare care ajung în fața instanțelor, nu ajung toți pentru că avem atâtția oameni dispăruți în analele noastre și nu se știe unde sunt. Veți da idei celor care vor gândi să distrugă cadavrul. Sunt atâtea modalități de a  face să dispară un cadavru încât nu este nimic de mirare că în cazul de față nu a fost găsit. Toate probele care au fost adunate, și sunt probe științifice împotriva cărora nu se poate face nimic, toate aceste probe au mers pe ideea necesității pronunțării unei sentințe de condamnare", a mai declarat Paula Iacob.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel