Data publicării:

Cine râde și cine plânge diseară? Bulai: În general se cunosc datele rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Sociologul Alfred Bulai a declarat că „în general se cunosc datele”, cu referire la alegerile locale și europarlamentare care se desfășoară azi.

Până în prezent nu există exit poll-uri oficiale. Primele rezultate le vom avea la ora 22:00. Miza cea mai mare la locale e Bucureștiul unde există patru candidați cu șanse importante: Actualul edil Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu Piedone și Sebastian Burduja.

O miză importantă vor fi și alegerile europarlamentare. Rezultatul acestora va fi barometrul pentru următoarele rânduri de alegeri, cele prezidențiale și parlamentare.

Sociologul Alfred Bulai, prezent la România TV, a precizat că nu sunt mari surprize în comparație cu sondajele dinaintea începerii alegerilor.

„În general se cam cunosc datele. Nu sunt chiar așa mari surprize, diferențele sunt destul de mari între candidați în multe cazuri”, a subliniat Bulai, care a adăugat că unii dintre liderii politici de la vârful României „sunt fericiți” în timp ce „alții nu”.

Amintim că până la ora 22:00 deși datele se cunosc de sociologi, ele nu pot fi făcute publice.

DC NEWS va publica pe parcursul întregii zile informații în timp real, iar la ora 22:00 vom fi cei care vom oferi cel mai rapid rezultatele mai multor exit poll-uri oficiale, aflate în acest moment în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel