Cine îl susține pe Blaga la șefia PDL
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
blaga
blaga

Adriean Videanu a declarat, astăzi, că Vasile Blaga trebuie să rămână la conducerea PDL. El a adăugat că va trebui convocată Convenția Națională a partidului, la care cei care doresc să candideze la șefia partidului o pot face. 

"Eu cred că Vasile Blaga trebuie să rămână la conducerea partidului, dar totodată cred că va trebui să convocăm Convenţia Naţională şi atunci fiecare doritor la acest fotoliu, care nu e unul confortabil, vine cu propriul proiect, câştigă adeziunea militanţilor PDL şi, sigur, se înhamă la reconstrucţia dreptei din acea poziţie. Eu cred că este conform statutului PDL, fiecare militant al partidului are bastonul de mareşal în raniţă", a spus Videanu într-o conferinţă de presă, potrivit gândul.info.  El a adăugat că nu se gândeşte la depunerea unei moţiuni pentru şefia partidului.

Vasile Blaga, președintele PDL, a declarat, marți, că, nu se gândește să-și dea demisia pentru că situația este mai complicată decât în 2008, când, în urma alegerilor locale și-a dat demisia.

Emil Boc, fostul președinte PDL, a declarat că nu este interesat să candideze pentru o funcţie în conducerea centrală a partidului. El se va ocupa exclusiv de Primăria Cluj-Napoca. În schimb, Elena Udrea, întrebată, marți seară dacă își dorește presedinția partidului, că sunt discuții în acest sens în partid. Ea a aăugat că trebuie văzut ce părere au liderii din teritoriu ai formațiunii.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel