Cine îi ia locul Corinei Chiriac. Mirela Vaida, gata să plece de la Antena 1? PATRU nume mari în joc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Cine îi va lua locul Corinei Chiriac" este întrebarea care stă pe buzele tuturor. Iată la cine s-a gândit postul Național TV. Sunt în cărți vedete ale altor posturi. 

După 12 ani, Corina Chiriac (70 de ani) a renunțat la emisiunea pe care o prezenta la Național TV, iar anunțul a fost făcut zilele trecute. Motivul plecării a fost acela că vrea să se dedice mai mult activităților sale artistice, având pentru moment în lucru lansarea unui volum autobiografic.

Cine îi va lua locul Corinei Chiriac?

Acum, realizatorii emisiunii se gândesc cine îi va lua locul, iar în cărți sunt mai multe vedete de la alte posturi TV.  Potrivit unor surse din televiziune, citate de click.ro, este vorba despre două soliste, Diana Matei, în vârstă de 38 de ani, din Taraful Cleante, fiind deja familiarizată cu formatul show-ului, ca invitat permanent, dar și artista Theo Rose, în vârstă de 22 de ani, pe care publicul o știe de la "Bravo, ai Stil", de la Kanal D. Cele două vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ale emisiunii "Opriți timpul". 

Surse ale producției TV au spus că una dintre favorite ar mai fi fost și alte două vedete mari, printre care Mirela Vaida și Maria Buză, ambele vedete ale postului Antena 1. 

Citește și: Corina Chiriac a plecat de la Național TV: Am alte planuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel