Cine i-a luat locul lui Carmen Dorobăț. El e NOUL manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cine este medicul care a înlocuit-o pe Carmen Dorobăț din funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Medicul Carmen Dorobăț a fost înlocuită din funcția de manager al spitalului de boli infecțioase din Iași cu Florin Roşu, şeful ATI al spitalului.

Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi are manager nou, o altă schimbare fiind şi la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” din Iaşi.

Cine i-a luat locul lui Carmen Dorobăț

Noul manager al Spitalului de boli infecțioase din Iași este Florin Roșu, medic anestezist, căruia i-a fost înmânat şi Ordinul Meritul Sanitar. Distincţia a fost acordată în semn de recunoaştere a eforturilor depuse de echipă medicală de la Spitalul de Boli Infecţioase în lupta pentru combaterea şi prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

„Astăzi, prin dispoziţia Consiliului Judeţean, mulţumind încă o dată întregii echipe de la Spitalul de Boli Infecţioase Sf Parascheva pentru tot ceea ce au făcut în această perioadă cu rezultate remarcabile nu doar pentru judeţul nostru, salvând vieţi, oferim acest ordin Meritul Sanitar Spitalului de Boli Infecţioase şi tuturor cadrelor medicale şi sanitare. Domnule doctor Florin Roşu vi-l ofer dumneavoastră, odată cu mandatul de a conduce Spitalul de Boli Infecţioase. Dr. Florin Roşu este şeful Secţiei de ATI din cadrul Spitalului de Boli Infecţioase. Este cel care împreună cu echipa medicală a făcut minuni cu acea improvizaţie de spital de la Leţcani, salvând vieţi”, a declarat Costel Alexe.

Totul a plecat după ce Carmen Dorobăţ a primit interdicţia de a mai deţine funcţii de conducere şi să predea în mediul universitar de stat sau privat, după ce a fost condamnată într-un dosar de luare de mită din 2015, când era profesor la UMF Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel