Data actualizării:
Data publicării:

Cine este tânăra din Cluj care a fost găsită moartă pe un câmp, după ce fusese dată dispărută

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cine este tânăra din Cluj care a fost găsită moartă pe un câmp, după ce fusese dată dispărută / Foto: Pixabay
Cine este tânăra din Cluj care a fost găsită moartă pe un câmp, după ce fusese dată dispărută / Foto: Pixabay

O tânără din Cluj care fusese dată dispărută a fost găsită moartă pe un câmp.

O tânără a fost găsită moartă, joi, pe un câmp din comuna Gârbău. Potrivit Antena 3 CNN, este vorba despre Carla Borodi, o tânără de 26 de ani, dată dispărută după ce familia anunţase că a plecat de acasă în data de 23 ianuarie.

Potrivit sursei citate, Carla era din Dej, însă locuia în Cluj alături de iubitul ei. Mama fetei este cadru didactic. 

O operațiune amplă de căutare

O operațiune amplă de căutare a fost organizată după anunțul dispariției fetei, în zona localității Gârbău, acolo unde se presupunea că s-a deplasat tânăra. La această acțiune au participat zeci de polițiști, jandarmi, localnici și voluntari ai clubului Cert Rescue. S-a folosit inclusiv o dronă dotată cu o cameră cu termoviziune. Sute de persoane au distribuit, ieri, un anunț în care se cerea ajutor pentru căutarea fetei. 

"Urgent!

Un prieten de-al nostru motociclist, Dragoș, are prietena dispărută. Mâine 25 ianuarie, de la 10, începem căutarea. Întâlnirea în fața secției de poliție Gârbău (după localitate din Baciu).

Apa, haine și încălțăminte adecvate sunt necesare. Orice altceva poate ajuta. Câine, stații, moto teren, auto teren, etc", scria în anunțul puternic distribuit pe rețelele sociale. 

Telefonul tinerei emitea semnal din zona respectivă, dar localizarea exactă nu a putut fi stabilită, zona de căutare fiind destul de extinsă. Din păcate, Carla a fost găsită decedată pe un câmp din apropierea satului Gârbău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel