Data publicării:

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt, cu 29 de ani mai tânără decât el

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Brad Pitt trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără de doar 30 de ani.

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani şi Ines de Ramon, în vârstă de 30 de ani, formează un cuplu de mai multe luni. Ines de Ramon ocupă funcția de vicepreședinte la brandul de bijuterii Anita Ko, iar recent a fost surprinsă purtând un colier cu o inscripție în forma literei „B”. 

Brad Pitt și Ines de Ramon nu au confirmat oficial relația lor, însă au fost văzuți împreună la mai multe evenimente în ultimele luni. Prima oară au fost surprinși împreună în noiembrie 2022, la un concert susținut de Bono în Los Angeles. La acest eveniment, au fost însoțiți de alte personalități celebre precum fostul supermodel Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, precum și de actorul Sean Penn.

În februarie 2023, Daily Mail scria că relația dintre Brad Pitt și Ines de Ramon este din ce în ce mai serioasă. Un prieten apropiat al cuplului a declarat pentru publicație că Ines și Brad s-au apropiat unul de celălalt prin prisma divorțurilor lor. „Sunt destul de serioși. Ea i-a cunoscut aproape toți copiii”, mai declara sursa.

                                                                 

Youtube video image

Brad Pitt s-a separat de fosta soție, Angelina Jolie, în 2016. Divorțul lor s-a finalizat trei ani mai târziu, în 2019. Fostul cuplu are împreună șase copii, trei adoptați – doi fii și o fiică, Maddox, Pax și Zahara – și trei biologici – două fiice și un fiu, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Citeşte şi Ca două picături de apă! Shiloh Jolie-Pitt, copia fidelă a tatălui, Brad Pitt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel