Cine este Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
pink
pink

Iubitul Monicăi Columbeanu, misteriosul Mr. Pink, a intrat în  vizorul presei americane, după ce acesta i-a pus la dispoziție un avion particular lui Lindsay Lohan. Astfel, s-a aflat că Mr. Pink este un miliardar chinez, cu mare înclinaţie spre viaţa de noapte scumpă, excentric şi cheltuitor. Potrivit showbiz411.com, numele adevărat al lui Mr. Pink este Poe Qui Ying Wangsuo şi are o avere estimată la peste 2,7 miliarde de dolari, relatează libertatea.ro.

Se pare că cea mai mare "plăcere" a lui Mr. Pink, așa cum era cunoscut în România, este aceea de a se afla în compania vedetelor, iar presa aminteşte de petrecerea fabuloasă a lansării băuturii Mr. Pink, unde printre invitaţi s-au aflat La Toya Jackson şi copiii lui Michael Jackson, Lindsay Lohan, Cindy Crawford, dar şi numeroase vedete de la Hollywood.

Se pare că băutura energizantă a acestuia, Mr Pink, a devenit repede cunoscută printre starurile din Cetatea filmului, mai ales că mulţi au acceptat să facă reclamă băuturii energizante.

Fosta doamnă Columbeanu  este persoana care s-a ocupat pentru a face reclamă băuturii răcoritoare,  încercând și introducerea acesteia pe piața din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel