Cine este Florin Jianu, ministrul delegat pentru Turism și IMM-uri
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Premierul Victor Ponta a anunțat luni componența Guvernului USD-UDMR, în cadrul căruia propune mai mulți tehnocrați ce vor prelua portofolii importante. Printre aceștia se numără și noul ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu, în vârstă de 38 de ani.

Florin Jianu a reprezentat mediul de afaceri de tineret la nivel înalt, fiind președintele Uniunii Europene a Tinerilor Întreprinzători, „JEUNE”, organizație ce reprezintă peste 300.000 de tinerii întreprinzători de pe Bătrânul Continent. Aceasta este cea mai înaltă funcție deținută de un român în organizațiile de reprezentare a mediului de afaceri, scrie stiripesurse.ro.

La nivel național a deținut mandatul de președinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, singura organizație patronală ce îi reprezintă pe tinerii antreprenori cu vârste cuprinse între 18-40 de ani. Obiective ale mandatului Mandatul său ar urma să se concentreze pe zonele cele mai sensibile ale mediului de afaceri, și anume simplificarea birocrației, crearea și dezvoltarea de noi firme, finanțarea și capitalizarea, respectiv internaționalizarea acestora, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel