Data actualizării:
Data publicării:

Cine este femeia găsită inconștientă într-o pădure de lângă Capitală. Doctorița fusese dată dispărută de tatăl ei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol cine este femeia găsită inconștientă într-o pădure de lângă Bragadiru.

O femeie a fost descoperită inconștientă ieri într-o pădure de lângă Bragadiru. Este vorba despre Mihaela Florea, un medic stomatolog din Capitală, în vârstă de 43 de ani. Ea a fost găsită în stare gravă la câteva ore după ce tatăl ei anunțase că aceasta a dispărut.

Se pare că medicul plecase miercuri de la locuința tatălui ei din Domnești, județul Ilfov, și deși avea telefonul mobil la ea, nu i-a mai răspuns tatălui ei. Îngrijorat, la 5 ore distanță, bărbatul a sunat la 112. Ulterior, în căutarea femeii au pornit mai mulți voluntari, pompieri, polițiști de la ordine publică și investigații criminale din București și Ilfov, potrivit Pro TV.

Întâi a fost găsită mașina femeii

Ulterior, mai spre seară, cineva a sunat la 112 și a anunțat că s-a produs un accident pe o stradă izolată din Clinceni. Polițiștii s-au gândit că ar putea fi vorba chiar despre medicul dat dispărut, iar apoi au găsit autoturismul femeii. Se pare că ea lovise mai mulți stâlpi de beton, iar mașina fusese abandonată, cu cheia în contact.

Femeia nu se afla în mașină, așa că oamenii legii au continuat căutările. În cele din urmă au găsit-o pe doctoriță inconștientă într-o pădure din zona Bragadiru, la aproximativ jumătate de kilometru distanță de autoturism și la aproximativ 7 kilometri distanță de locuința tatălui ei. Se întâmpla la șase ore după anunțarea accidentului și la aproape 14 de la plecarea de acasă. La fața locului a intervenit imediat un echipaj medical pentru a-i acorda ajutor.

Nu se știe exact ce a pățit femeia deoarece aceasta nu vrea să le spună medicilor cum a ajuns în pădure. Totuși, potrivit oamenilor legii, din cauza unei depresii ea ar fi luat mai multe pastile. De altfel, în mașina acesteia a fost găsit un flacon din care lipseau mai multe pilule. Doctorița a fost transportată la Spitalul Floreasca și este internată la Secția de Toxicologie. Oamenii legii anchetează acum acest caz și iau în calcul toate variantele posibile, inclusiv cea a unei tentative de suicid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel