Cine este femeia din Vânju Mare, împușcată în cap de fostul soț italian. A fugit în stradă, strigând după ajutor, dar nu a scăpat- FOTO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Crimă terifiantă înainte de Crăciun, în Vânju Mare. Un italian gelos a împușcat-o în cap pe femeia care-l părăsise.

Românca a murit ucisă de fostul său soț deși a avut un ordin de restricție împotriva acestuia. Bărbatul intrase în țară având o armă, a căutat-o și a împușcat-o cu sânge rece, în plină stradă, în fața magazinului unde victima lucra. Cum a fost acest lucru posibil și de ce polițiștii nu au putut să o apere pe femeie, ne-a explicat avocatul Bogdan Bărbuceanu (Vezi AICI știrea).

Cine este femeia ucisă

Femeia care nu a putut fi salvată de ordinul de restricție pe care îl avea împotriva bărbatului este Loredana ( vezi GALERIA FOTO). Ea fusese căsătorit cu Claudio Mereu, italianul de 73 de ani din Sardinia, patru ani. S-au despărțit anul trecut și de atunci bărbatul o amenințase în continuu, transmite PRO TV. Acum și-a pus planul în aplicare. A intrat în magazinul de pompe funebre pe care Loredana îl avea cu actualul iubit și a început să tragă.

Femeia a ieșit pe stradă, strigând după ajutor. Însă italianul a fugit după ea și a ucis-o. Apoi a încercat să-și ia viața cu mai multe focuri de armă. Individul i-a amenințat și pe martori cu arma, un pistol Beretta, spunându-le să stea deoparte.

Cum s-au cunoscut cei doi

Claudio și Loredana s-au cunoscut în 2016 în Italia. La scurt timp s-au căsătorit. Părea că se iubesc și a urmat o perioadă în care relația părea să funcționeze, iar cei doi postau mesaje și fotografii din insule exotice. Însă bărbatul avea crize de gelozie și o amenința pe Loredana cu moartea.

Femeia a hotărât să se despartă și a plecat din Italia. A obținut și un ordin de protecție împotriva lui, însă acesta a expirat la începutul lunii, iar Claudio a venit după ea. A fost împușcată în piept. Deși atunci când medicii au ajuns la fața locului ea încă era în viață, nu s-a mai putut face nimic, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a murit. Femeia care a sfârșit tragic avea un băiat din altă relație. Oamenii legii fac cercetări acum pentru a stabili motivele care au stat în spatele acestei crime. Individul riscă între 15-25 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel