Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida la Acces Direct
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 19 Martie, 18:53
WhatsApp
Mirela Vaida, atacată în direct / Captură Antena1
Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan, în direct, la „Acces Direct”, a fost identificată și reținută de Poliție. 

Moderatoarea emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida, a fost atacată cu un bolovan în direct, vineri. Aflată în stare de șoc, cu ochii în lacrimi, Mirela Vaida a povestit după incident că „avea un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. (...) Nu știu, m-a șocat pentru că nu înțelegeam ce se întâmplă și nu am avut nici prezență de spirit ca să acționez mai repede. Norocul meu e că nu m-a nimerit.”

Atacatoarea „a intrat dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică” și „țipa să îi dau banii.”, a precizat moderatoarea.

Cine e atacatoarea Mirelei Vaida 

Femeia a fost identificată și reținută de oamenii legii, după incident. 

Atacatoarea Mirelei Vaida fusese internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, potrivit Spynews.

G Ad:

Sorin Ovidiu Bălan a spus la Antena Stars că e vorba de o femeie din Iași, în vârstă de aproximativ 40 de ani, „care sigur n-ar fi venit de capul ei.”

Mirela Vaida, amenințări de la „Magdalena Șerban” pe Facebook 

Acest incident a scos la iveală și faptul că Mirela Vaida primește pe Facebook amenințări de pe un cont intitulat „Magdalena Șerban”, nume care, coincidență sau nu, îi aparține și „criminalei de la metrou”. 

„Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban. Nu știu dacă e coincidență de nume...  Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac.”, a spus Mirela Vaida la „Acces Direct”, după incidentul cu pricina. 

Iată momentul 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro