Urmărește emisiunea live
Cine este Anca, soția lui Pavel Bartoș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursa: cancan.ro
Sursa: cancan.ro
Pavel Bartoș are o familie superbă. Iată cine este Anca, soția lui, și cum o consideră actorul.

Vorba aceea cum că „în spatele oricărui bărbat celebru stă o femeie puternică", este de cele mai multe ori foarte adevărată și se aplică în cazul multor vedete de la noi din țară.  

Cine este Anca, soția lui Pavel Bartoș

Deși are un succes incredibil pe plan profesional, plin de realizări și proiecte, fiind realizatorul celor mai îndrăgite emisiuni de la Pro TV, Pavel Bartoș se poate mândri și cu cea mai minunată familie deoarece, potrivit spuselor sale, totul i se datorează soției sale, Anca, care i-a dăruit trei fetițe superbe.

Nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că se consideră un bărbat norocos, acest lucru fiind datorat momentului  în care a întâlnit-o pe ea femeia despre care susține că este „cea mai mare calitate a mea".

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca", declara Pavel Bartoș, vizibil emoționat, într-un interviu mai vechi. 

Pavel Bartoș, tată a trei fete. Cum este "meseria" de tată

„Măi, e greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea...

În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete...Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă", a declarat Pavel Bartoș.

Soția lui Pavel Bartoș a jucat într-un film


Partenera de viață a lui Pavel Bartoș nu este nici ea străină de lumea televiziunii, chiar dacă nu se bucură de popularitatea uriașă a soțului său. Anca a prezentat emisiunea Slab sau gras, difuzată în urmă cu câția ani de postul Senso TV.

Totodată, frumoasa brunetă a cochetat cu actoria, apărând în filmul "Ho, ho, ho 2: O loterie de familie", dar și în serialul "La urgență". În ultima perioadă, aceasta s-a dedicat creșterii celor trei fetițe, mai ales că soțul său stă foarte mult plecat, citează stirimondene.fanatik.ro.

 
 
 
View this post on Instagram

La film cu toate păpușile! #Frozen2 #Sofia si #tati

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos) onDec 7, 2019 at 3:28am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel