Cine e Diana Șoșoacă, FEMEIA din spatele AUR. Povestea TUMULTOASĂ: "Arestează-mă, bă!"
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 dec 2020 / 04:30
WhatsApp
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Cine e Diana Șoșoacă, membra partidului surpriză de la alegerile parlamentare. 

Diana Ivanovici-Șoșoacă a obținut un mandat de senator de Iași pe listele AUR, partidul surpriza la alegerile parlamentare 2020 care a atins, din rezultatele parțiale, pragul de 5% și intră în Parlament.

Cine este Diana Șoșoacă. "Arestează-mă, bă!"

Avocata Șoșoacă este cunoscută pentru conflictele față de purtarea măștilor anti-COVID și l-a apărat mereu pe ÎPS Teodosie, cel care îndemna la încălcarea normelor de siguranță sanitară pentru a veni lumea la pelerinaj. Mai mult, este cunoscută și pentru discursurile naționaliste pe care le publică în mediul online, dar și pentru faptul că s-a aflat în stradă, la fiecare protest. 

„Cine e Iohannis, să ne spună nouă, poporul pe care şi-a clădit puterea, să nu mergem la Iaşi, la Sfânta Paraschiva? I-am spus lui Orban: Arestează-mă, bă! Că nu mă opreşti tu pe mine! Numai cu bă te poţi adresa unui care bea whisky şi fumează trabuc în ditamai Guvernul României. Ruşine!”, a strigat ea, cu ocazia pelerinajului de la Sf. Parascheva.

Aceeași atitudine a avut-o și la pelerinajul de la peștera Sf. Andrei.

G Ad:

L-a reprezentat pe ÎPS Teodosie în lupta cu Guvernul

Diana Șoșoacă l-a reprezentat pe ÎPS Teodosie în scandalul restricționării accesului la pelerinajul Sf. Andrei, în plină pandemie și chiar dacă demersurile legale au eșuat, în cele din urmă tot ÎPS Teodosie a avut de câștigat, pentru că jandarmii și poliția nu i-au oprit pe pelerinii veniți din alte localități.

Diana Şoşoacă va fi senator de Iaşi, după cum arată deocamdată numărătorile paralele. 

Pe lângă declarațiile de la pelerinaje, avocata a avut conflicte și cu ministrul Nelu Tătaru, dar și cu Raed Arafat, în ceea ce pivește măsurile luate în contextul pandemiei de COVID-19.

"Domnule Tătaru! Fără agresiune fizică, că nu am pus mâna pe tine. Domnule Tătaru, eşti obligat să răspunzi poporului român, sunteţi plătiţi din bani publici, aţi închis oameni cu forţa! Pentru ce încălcaţi convenţia de la Oviedo, articolul 5? Nu fac niciun protest, sunt parte a poporului român şi vreau să mi se răspundă la întrebări", spunea ea.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro