Cine a fost în realitate lupul de pe Wall Street
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Film Fall Preview
Film Fall Preview

Unul dintre cele mai așteptate filme ale începutului de an este ”Lupul de pe Wall Street” un nou film făcut de echipa Martin Scorseze și Leonardo Di Caprio. Filmul se babzează pe o poveste reală, povestea lui Jordan Belfort.

Jordan Belfort, adevăratul lup de pe Wall Street, a participat la premiera filmului făcut după viața sa. Jordan Belfort a fost broker și a condus o afacere frauduloasă prin intermediul căreia s-a îmbogățit. Fura de la investitorii săi, iar angajații cu rezultate bune erau răsplătiți cu prostituate, droguri și alcool.

Angajații erau sfătuiți să facă sex în birourile cu geamuri transparente, iar femeile care particiapu la petrecerile de la firmă să culcau cu angajații.

S-a lăudat că a făcut sex pe o pătură făcută doar din bani, apoi a luat cu el 100 de angajați și 100 de prostituate și i-a urcat în avionul spre Las Vegas.

Când imperiul construit de el valora 150 de milioane de dolari, a fost prins. La sfârșitul anilor 90 a fost condamnat la doar 22 de luni de închisoare pentru fraudă.

Toate aceste lucruri reale se găsesc în film, ”Lupul de pe Wall Street”, care a fost făcut după cartea scrisă de Belfort, fiind considerat unul dintre cele mai depravate filme din istorie. Cu toate acestea, Jordan Belfort a declarat că filmul nu se compară cu realitatea.

”Filmul nu se compară cu realitatea. În realitate ce se întâmpla la compania mea poate fi comparat cu Sodoma și Gomora”, a spus fostul lup de pe Wall Street.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel