Cinci morţi şi cinci dispăruţi, după scufundarea unei ambarcaţiuni în râul Moscova
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
1854281
1854281

Cel puţin cinci persoane au murit şi alte cinci sunt date dispărute, după ce o ambarcaţiune de agrement cu 17 pasageri la bord s-a scufundat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în râul Moscova, în urma coliziunii cu o barjă, au anunţat surse din cadrul poliţiei ruse, citate de AFP.

Conform informaţiilor preliminare, cinci dintre pasageri au murit, şapte au fost salvaţi, iar restul sunt încă daţi dispăruţi.

Echipele de salvare continuau cercetările duminică dimineaţă, în încercarea de a localiza supravieţuitori ai accidentului.

Printre pasagerii salvaţi se numără şi doi cetăţeni turci, a afirmat un reprezentant al serviciilor de intervenţie, citat de RIA Novosti.

Coliziunea între ambarcaţiunea privată Hirondelle şi barjă s-a produs duminică, la ora locală 00.58 (sâmbătă, 23.58, ora României), pe râul Moscova, care traversează capitala rusă.

Una dintre cauzele accidentului ar putea fi încălcarea reglementărilor de navigaţie fluvială, a declarat directorul-adjunct al filialei din Moscova a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, Iuri Besedin.

Accidentul a avut loc la trei săptămâni după scufundarea în fluviul Volga a navei de croazieră Bulgaria, soldată cu 122 de morţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel