Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează, plus influența lui 2022. Romeo Popescu atenționează: Nu e a destinului! Previziuni pentru fiecare cifră
Autor: Irina Constantin | Publicat pe: 01 ian 2022, 23:43
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Cifra destinului este suma numerelor care formează data noastră de naștere, amprenta asupra vieții pe care o primim când pășim în această lume. Există și cifre de vibrație interioară în numerologie, date doar de ziua în care te-ai născut. 

Cifra destinului: Cum se calculează și semnificație

Cifrele destinului se împart de la 1 la 9. Pentru a afla cifra destinului aduni număr cu număr din data nașterii până când ajungi la o singură cifră. De exemplu, dacă ești născut în 12.03.1992, cifra destinului tău se calculează astfel: 1+2+3+1+9+9+2= 27= 2+7= 9, rezultând cifra destinului 9. 

Cifra 1 înseamnă începutul. Este ca o săgeată, îți arată direcția în care să te duci, locul de unde să începi, dar și verticalitatea, identitatea ta. 

Cifra 2 este a sentimentelor și a relațiilor, tot ceea ce este în interiorul nostru ca stare de spirit, comunicare sau empatie. 

Cifra 3 este o cifră a analizei, a cunoașterii, a memoriei, este o cifră mentală, dar și una a creativității. 

Cifra 4 este o cifră a sănătății, a corpului fizic, a manifestărilor fizice și concrete, a faptelor concrete care se văd. 

Cifra 5 este o cifră a intuiției, a imunității și a stimei de sine. 

Cifra 6 este a pragmatismului, a armoniei, a echilibrului, care ține de familie, de grupurile de sentimente, dar și o cifră a banului din vocație. Vorbește și despre agresivitate când nu este iubire. 

Cifra 7 este o cifră a înțelepciunii, a șansei, a trăirilor, a experimentărilor, a experiențelor pe care le avem și le-am învățat. 

Cifra 8 este a puterii. Puterea, lumea, ceilalți, modul în care-mi exprim puterea în societate, tot ce însemnă manifestarea puterii sociale. 

Cifra 9 este transformarea, înnoirea, adaptabilitatea, inteligența, care este un apanaj nativ. Este o cifră care vine cu inovație” a spus numerologul Romeo Popescu, la Antena 3, în emisiunea ”Subiectiv”, a lui Răzvan Dumitrescu. 

Oportunități fantastice în 2022

Numerologul a subliniat că, în 2022, românii ar trebui să fie atenți la bani și la familie, fiind un an 6. ”Problemele care pot despărți familiile pot veni din zona financiară” a avertizat el. 

Persoanele care sunt pe vocație, care știu ce vor de la viață, vor avea niște oportunități fantastice, vor avea succes în forma de manifestare a vocației. (...) În 2022, steaua norocoasă se arată” este vestea bună dată de numerolog. Oamenii care au spus ”e bine și așa” vor avea însă de suferit financiar în 2022. 

Cifra de vibrație interioară: Cum se calculează și influența lui 2022

Cifra de vibrație interioară este ziua în care te-ai născut, reprezintă relația ta cu tine. Calendaristic, este numerotată de la 1 la 31. În numerologie, cifrele de vibrație interioară sunt reduse de la 1 la 9. Astfel, dacă sunteți născut/ă în data de 17 de exemplu, aveți cifra de vibrație interioară 8, rezultată din 1+7= 8. Dacă sunteți născut în 19, rezultă 1+9= 10= 1+0= 1. 

”Oamenii cu vibrație interioară pară se vor simți mai în largul lor, se vor simți mai bine în 2022” consideră numerologul, care a explicat influența lui 2022 în funcție de cifra de vibrație interioară: 

”Cifra 1, în 2022: Vor avea revelații interesante, dar se vor simți singuri și, în același timp, vor simți că o pot lua de la început. 

Cifra 2, în 2022: Vor simți nevoia să iasă în față, să nu mai stea în ei, se vor simți puternici. Vor dori să fie vizibili, să spună ceva, să dezvolte ceva, pentru că vor simți că au ceva de spus. 

Cifra 3, în 2022: Mari transformări! Se vor gândi că e momentul transformării, nu mai suportă, vor vrea să se înnoiască, să schimbe tot. 

Cifra 4, în 2022: Un lucru extraordinar de minunat în 2022: se va simți foarte bine, îi va veni să se uite la el însuși, se va simți unic, o identitate, va vedea exact care ar fi direcția pe care ar trebui să o urmeze. Își redescoperă identitatea. 

Cifra 5, în 2022: Se vor simți rupți în două. O parte din ei vrea ceva, o parte altceva, li se va părea că ai ceva cu ei, că totul e dual. Vor enerva foarte tare, dar pentru că așa se simt ei, în interiorul lor. Se vor enerva destul de des, pentru că nu se vor regăsi pe sine. 

Cifra 6, în 2022: Se va simți cel mai tare, se va simți efectiv foarte bine, că poate face orice și, în momentul în care o va face, va reuși. Au oportunități foarte bune dacă relația cu ei înșiși este bună. Dacă nu au o relație bună cu ei înșiși, vor fi supuși unor evenimente astfel încât s-o aibă. 

Cifra 7, în 2022: Vor vrea să dezvolte cadre de manifestare. Vor avea revelații astfel încât să construiască ceva, să lase ceva în urma lor, au o ambiție. Ei sunt individualiști, însingurați, vor să fie ei cu ei, se împrietenesc numai pe anumite valori, sunt exclusiviști, li se pare că sunt buricul Pământului. 

Cifra 8, în 2022: E cifra puterii! În 2022, ei vor vrea să iasă din obișnuință. Este destul de imprevizibil. 

Cifra 9, în 2022: Vor avea un succes foarte interesant, se vor simți bine în pielea lor, vor avea revelații vizavi de vocația pe care o au, iar acest lucru este extraordinar în anul 6. Se vor îmbogăți în 2022.”

Diferența dintre cifra destinului și cifra de vibrație interioară

Cifra destinului reprezintă unde ar fi bine să ajungi, conform datei de naștere, ținta în viață. Cifra de vibrație interioară ne definește cine suntem, cum ne comportăm, fie că ne place, fie că nu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?