Chuck Norris, la un pas de o tragedie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Chuck Norris a suferit două atacuri de cord în 47 de minute, starul de la Hollywood afându-se acum în afara oricărui pericol.

Actorul în vârstă de 77 de ani a trecut pe lângă o tragedie. Potrivit El Pais, Chuck Norris a suferit două atacuri de cord într-un interval de 47 de minute. Şi a supravieţuit. Actorul de la Hollywood se întoarcea acasă alături de familie, după ce participase la Campionatul Mondial de Arte Marţiale, competiţie găzduită de Las Vegas. Ca o paranteză, Chuck Norris a inventat două stiluri de arte marţiale.

Chuck Norris se afla în drum spre California când a început să i se facă rău. Potrivit El Pais, actorul american s-a oprit în Nevada şi primul atac de cord l-a suferit la duş. Chuck Norris s-a prăbuşit pe podea, însă familia sa a fost pe fază şi a anunţat imediat ambulanţa.

La spital, Chuck Norris a suferit un nou atac de cord: "I s-a oprit respiraţia. Acest lucru ar fi ucis cu uşurinţă un bărbat tânăr, dar Chuck Norris este într-o formă fizică foarte bună. Totul s-a întâmplat prea repede, am crezut că a murit de două ori în 47 de minute. Am stat cu sufletul la gură, stăteam toţi atenţi la monitorul care măsoară ritmul cardiac", a povestit o sursă pentru Radar Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel