Data publicării:

Christian și Iulia Sabbagh au întâmpinat probleme în relație: Au încercat sub orice formă să ne despartă

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh
Sursă foto: Facebook Christian Sabbagh
Iulia Sabbagh a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre relația pe care o are cu soțul său, Christian Sabbagh, dar și despre provocările pe care le-au întâmpinat de-a lungul căsniciei.     

Iulia și Christian Sabbagh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii minunați, de care sunt tare mândri. În exclusivitate pentru Spectacola, Iulia Sabbagh a vorbit despre provocările pe care ea și soțul său le-au întâmpinat de-a lungul relației. 

Iulia Sabbagh recunoaște că nu vede iubirea ca în filmele de dragoste. Cu toate astea, soția lui Christian Sabbagh a trecut peste toate obstacolele și răutățile, pentru a rămâne în continuare lângă omul pe care îl iubește necondiționat. Iulia a mărturisit că, de-a lungul timpului, au existat multe persoane care i-au vrut răul familiei sale, însă iubirea dintre ea și soțul ei a fost mai mare, astfel că nu s-au lăsat afectați de toate răutățile celor din jur. 

„Iubirea nu este așa ca în poveștile cu prinți și prințese, care trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. Iubirea înseamnă să nu ceri nimic în schimbul a ceea ce oferi. Pot spune chiar că, uneori, iubirea înseamnă suferință, iar oamenii fug de suferință. Tocmai de aceea, rata divorțurilor este foarte mare în ziua de azi. Dar să nu vorbim despre divorț azi, ci despre iubire”, a zis Iulia. Vedeți mai mult pe Spectacola - https://www.spectacola.ro/christian-si-iulia-sabbagh--poveste-de-dragoste-cu-nabadai--ce-provocari-au-intampinat-cei-doi-in-relatie----au-incercat-sub-orice-forma-sa-ne-desparta--exclusiv_27057.html?fbclid=IwAR0JiSZaVmUHgngWxlrADneGGvcARbxPoIOiD0H-GeLKFSV2nO0XHlMDdtI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel