Data publicării:

Christian Sabbagh credea că are oprită lavaliera: Vocea mea s-a auzit în platou. Invitații au rămas muți de uimire

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Christian Sabbagh, jurnalist Kanal D, a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre cariera sa: 12 ani de Kanal D. 

Vedeta Kanal D, care este și ziarist de război, a acordat un interviu pentru DC News în contextul în care postul de televiziune a împlinit 15 ani.

 

Care a fost cel mai emoționant moment de când sunteți la Kanal D?

Au fost multe momente... un eveniment important din cariera mea a fost repatrierea celor 33 de muncitori români care ajunseseră practic sclavi in Libia.

 

Care a fost știrea care v-a afectat cel mai mult din punct de vedere emoțional pe care ați prezentat-o la acest post de televiziune?

Ziua în care am anunțat, pe post, repatrierea ultimului muncitor. A fost o acțiune complexă, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, Direcția de Crimă Organizată, DIICOT. Având în vedere că Libia, în acel moment, era lipsită de orice guvernare, vreme de câteva luni, cât s-au purtat discuții cu angajatorul libian, Asociația de Prietenie Libiano-Română, autorități revoluționare, multe lucruri au fost ținute secrete până la sosirea ultimului muncitor român în țară.

 

Care a fost cel mai amuzant moment care s-a văzut pe tv sau care a fost în culisele Kanal D?

Aveam o pasă și prezentam titlurile din jurnal. Când am ieșit din emisie, sunetistul a uitat să-mi taie sunetul de la lavalieră, iar eu m-am apucat să cânt O Sole Mio. Vocea mea s-a auzit în platou. Invitații au rămas muți de uimire.

 

Cum ați descrie perioada aceasta de când ați venit la Kanal D?

O perioadă fascinantă, frumoasă. Locul în care am învățat cum se poate construi o echipă durabilă și de succes.

 

Cum găsiți echilibru între viața personală și viața profesională?

Încerc să-mi împart viața între cariera de jurnalist și cea de soț, părinte. Recunosc, nu mereu îmi iese perfect, dar cel puțin am ambiție. Sigur, sunt momente când ești departe de familie, de copii, când nu poți fi prezent la aniversarea copilului tău pentru că ești plecat în nu știu ce colț de lume, dar viața nu e ușoară pentru nimeni. Nu poți fi și un părinte ideal, și un jurnalist care excelează în profesie. Pentru acea clipă de istorie, plătim un tribut greu! Dar ne-am ales meseria, așadar nu avem de ce să ne plângem.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel