Christian Ciocan, incisiv cu primarii din București: Nu există apă caldă, vorbim de zădărnicirea combaterii bolilor
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Nicușor Dan
Sursă foto: Facebook Nicușor Dan
Comisarul șef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federaţiei Sindicatelor Democratice din Poliţia Română, a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru DC News, despre problemele pe care le întâmpină bucureștenii din cauza administrației locale.

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, Christian Ciocan a vorbit despre problema apei calde în Municipiul București:

„Ca simplu cetățean al Bucureștiului, oraș care în perioada aceasta traversează o criză pe care nu a traversat-o niciodată, vreau să atrag atenția și să spun că suntem la peste 7 la mie, sunt luate anumite măsuri, iar Capitala este guvernată de anumite persoane care, prin vot popular, au ajuns în funcțiile de primar. La vremea respectivă, ca și purtător de cuvânt al Federației, am atras atenția că săreau în sus și se bucurau și spuneau că au câștigat, iar noi ne miram și întrebam ce au câștigat, obligația de a veni la muncă și a deservi cetățenii Bucureștiului?

În prezent, în perioada pandemiei, când toate forțele statului, toți decidenții trebuiau să stea umăr la umăr pentru a face față acestei nenorociri, în fiecare lună, cel puțin în zona în care eu locuiesc, nu există apă caldă. Apa caldă e un firesc, e ceva ce copiii au nevoie, ce femeile au nevoie, ceva ce oamenii au nevoie în mod uzual. Cei care sunt aleși în funcțiile de primar, cei care sunt aleși în funcțiile consilieri generali nu au doar drepturi, au și obligații și răspund de ceea ce fac“, e de părere Ciocan.

„Vorbim de zădărnicirea combaterii bolilor“

„Dacă vorbim de zădărnicirea combaterii bolilor și dacă înțelegem că acest virus este lichidat de apă și săpun, așa cum ni se spune, ei bine, cei care nu pun în aplicare principala armă împotriva virusului pot fi acuzați de zădărnicirea combaterii bolilor. Lunar, nu doar că nu există apă caldă, dar sunt și alte nereguli, gropi în carosabil, lucrări, garduri și obstacole în carosabil. Primarii nu sunt de capul lor, primarii să nu mai considere că nu au șefi.

De asemenea, prefecții au la dispoziție pârghiile legale ca în situația zero, în loc să apară la televizoare, să ia măsuri față de primarii care nu asigură un elementar necesar oamenilor în anul 2021. La fel cum Dumnezeu se bucură atunci când un păcătos se pocăiește, la fel și eu, nu vreau să fie pedepsiți primarii care nu își fac treaba și, în cel de-al 12-lea ceas să pună mâna și să facă, dacă nu din obligația funcției, cel puțin de rușinea pe care o au în familiile lor. Ce trebuie să fac, să-mi cumpăr boiler, să fac foc cu lemne în apartament“, a precizat comisarul șef Christian Ciocan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel