Chris Evert: Am cancer. Fac chimioterapie
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Fosta mare jucătoare americană de tenis Chris Evert a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

De 18 ori campioană Grand Slam, Chris Evert a anunțat pe Twitter că a fost diagnosticată cu cancer: „Aş vrea să vă spun că am fost diagnosticată cu cancer ovarian în prima etapă. Sunt foarte încrezătoare că o pot depăşi şi sunt sigură că chimioterapia va da rezultate bune. Din fericire, am aflat la timp.”

„Sper că înţelegeţi nevoia mea de a mă concentra pe sănătate şi îngrijire. Cu toate acestea, mă veţi vedea la ESPN comentând Australian Open”, a adăugat campioana în vârstă de 67 de ani. La ESPN, Evert este colegă cu australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Chris Evert şi-a început tratamentele săptămâna aceasta. Sora ei, Jeanne, de asemenea, fostă jucătoare de tenis, a murit în urmă cu doi ani de aceeaşi boală.

„Când fac chimioterapie, mă gândesc la ea şi simt că mă va ajuta să trec peste acest test dificil. Doctorii m-au liniştit. Există 90 la sută şanse ca chimioterapie să funcţioneze”, a mai spus fosta sportivă.

Chris Evert a dominat tenisul mondial în anii ’70, fiind una dintre cele mai importante jucătoare din istoria sportului alb. De multe ori, Chris Evert și-a exprimat simpatia pentru jucătoarea de tenis Simona Halep. 

Chris Evert deţine 157 de titluri de simplu şi s-a clasat pe locul 1 în lume timp de şapte ani: 1974 până în 1978, 1980 şi 1981. A devenit comentatoare și analistă pentru ESPN în 2011, rol pe care îl deţine şi astăzi.

Citește și: Cazul Novak Djokovic. Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Vaccinați-vă și veniți să jucați!

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, și-a exprimat și el opinia în legătură cu cele întâmplate în cazul lui Novak Djokovic.

„Vina este a tuturor aici. A fost un dezastru. Novak, Tennis Australia, guvernul din Victoria, guvernul federal. Ar fi trebuit să fie o regulă dură intrarea în această țară, având în vedere prin ce au trecut oamenii. Vaccinați-vă și veniți să jucați la Australian Open, sau dacă nu, poate ne vedem în 23'. Nu există spațiu de manevră”, a spus antrenorul australian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel