România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 12 iun, 11:28
Chirieac anunță un MOMENT CRÂNCEN pentru PNL. ”Nimeni nu-și poate permite”
Foto Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre incertitudinea privind prelungirea stării de alertă și situația Partidului Social Democrat.

"Eu cred că se va interveni la nivelul Parlamentului pentru a se prelungi starea de alertă. Până la urmă, nimeni nu îşi poate permite să îşi asume o creştere a numărului de infectări, nu mai vorbesc despre o creştere a numărului de decese", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea "Previziuni", de la Antena 3.

"PSD va susţine această prelungire"

Cât despre faptul că multe partide au anunţat că nu vor susţine prelungirea stării de alertă, analistul politic a spus: "Eu cred că PSD, la un moment dat, va susţine această prelungire pentru încă o lună. Până la urmă, starea de alertă nu o poţi prelungi la infinit pentru că înţeleg că alegerile locale sunt programate pentru 27 septembrie. Ori, cu o lună sau două luni înainte, trebuie depuse liste, trebuie făcută campanie. Nu poţi face alegeri în stare de alertă. 

"Va fi un moment crâncen pentru PNL"

Dar, în acest moment, Guvernul are nevoie să intre în vară cu această stare de alertă pentru a nu fi dat jos printr-o moţiune de cenzură. Şi celelalte partide probabil că vor prefera să nu îşi asume responsabilitatea creşterii infectărilor şi vor încerca să dea jos Guvernul, după 1 septembrie, când nu vor fi majorate pensiile. Atunci este un moment foarte bun, este şi un val... Va fi un moment crâncen pentru PNL, după 1 septembrie".

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro