Chirieac: L-ați auzit pe Chesnoiu, înainte de a deveni ministru, vorbind despre agricultură? E exact genul de ministru pus, nu se știe de unde...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Adrian Chesnoiu
Sursă foto: Facebook Adrian Chesnoiu
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre experiența pe care Adrian Chesnoiu o are în domeniul agriculturii. Sau, mai degrabă... lipsa acesteia.

În contextul în care Ungaria a adoptat o nouă lege cu privire la hipermarketuri, în principal străine, pentru a evita risipa alimentară (citește AICI), iar fermierii români îi cer ministrului Agriculturii măsuri care să favorizeze comercializarea de produse românești, analistul politic Bogdan Chirieac, invitat la Realitatea Plus, a făcut câteva remarci referitoare la Adrian Chesnoiu și experiența pe care acesta o are în domeniul agriculturii:

„Măsura din Ungaria nu este bună. De asemenea, eu nu știu cine este noul ministru al Agriculturii“, a precizat Bogdan Chirieac.

Moderatoarea Ana Maria Păcuraru a intervenit: „Adrian Chesnoiu...“

„Doamnă, nu e vorba de nume, că am citit și eu. Dacă este la fel de incompetent ca domnul Oros, care a făcut praf ceea ce începuse să se ridice în agricultura românească, nu avem ce să discutăm. L-ați auzit pe domnul Chesnoiu, înainte de a deveni ministru, vorbind despre agricultura românească? E exact genul de ministru pus, nu se știe de unde, ca Florin Roman la digitalizare. Îi caută toată lumea opera, acum, în domeniul digitalizării...

La fel și domnul Chesnoiu, despre care nu știm de unde a venit, încotro se îndreaptă și care nu știu în ce măsură cunoaște problemele reale ale agriculturii românești. Așa, să le iei după ureche, să omori supermarket-urile, dimpotrivă, să le favorizezi, fără să știi despre ce este vorba... Nu sunt deloc optimist în privința agriculturii românești cu acest domn, venit de nicăieri ca ministru al Agriculturii“, a completat Bogdan Chirieac.

„O singură întrebare față de dumneavoastră, pentru că nu sunt membru de partid. De câte ori l-ați avut invitat la emisiune pe domnul Chesnoiu, vorbind despre probleme din agricultură?“, a fost întrebarea adresată de Bogdan Chirieac jurnalistei Ana Maria Păcuraru.

„Domnul Chesnoiu nu ne-a trecut pragul... .“, a precizat jurnalista.

„Nici eu nu l-am auzit vreodată pe domnul Chesnoiu vorbind despre probleme privind agricultura. Nu știu, pe răposatul meu prieten Adrian Rădulescu îl auzeam, îl chemam, vorbea. Avea ceva de spus în acest domeniu. Pe domnul Chesnoiu, șef de comisie care trebuia să-mi arate lumina, eu nu l-am auzit niciodată. Acum e ministru și ia decizii. Poate că ia decizii bune, poate că domnul Coarnă are dreptate și domnul Chesnoiu o să facă lumină în agricultura românească, să dea Dumnezeu. Nu există nicio premisă pentru asta cum nu exista pentru domnul Roman la digitalizare.“, a conchis analistul politic Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel