CHIRIEAC: Înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU, bomboana pe colivă a două mandate ale lui Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Mircea Băsescu a declarat, joi,  într-o intervenție, că fratele domniei sale este supărat pentru înregistrările care au apărut în presă. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că domnul Traian Băsescu poate să fie nevinovat, dar fratele acestuia, Mircea Băsescu, este vinovat. Evenimentele din ultimele zile reprezintă o încununare a carierei politice a lui Traian Băsescu, a mai declarat analistul Bogdan Chirieac. 

Mircea  Băsescu a declarat, joi,  într-o intervenție, că fratele  domniei sale este supărat pentru înregistrările care au apărut în presă. Analistul Bogdan Chirieac a declarat, că domnul Traian Băsescu poate să fie nevinovat, dat fratele acestuia, Mircea Băsescu este vinovat. Evenimentele din ultimele zile reprezintă o încununare a carierei politice a lui Traian Băsescu. 

Cum să nu fie supărat domnul Traian Băsescu în legătură cu așa ceva. Este vehiculat numele domnului Traian Băsescu, care poate fi nevinovat, el ar putea să fie nevinovat, să nu fi trecut nici pe acolo, dar fratele domnului Traian Băsescu vorbește cu un lider interlop, dovedit de Justiție, în pușcărie, vorbește despre bani, eliberări din pușcărie, deci influențarea Justiției, și vehiculează numele domnului Traian Băsescu.

Citește și: Mircea Băsescu: Am vorbit cu fratele meu. E supărat

Domnul Băsescu Traian poate fi total nevinovat, dar domnul Mircea Băsescu nu este nevinovat", a declarat analistul Bogdan Chirieac. 

Despre o eventuală distrugere a cariere politice a lui Traian Băsescu tocmai de fratele lui, Chirieac este de părere că acest fapt  "este o încununare a carierei politice...Este bomboana pe colivă a două mandate a câte cinci ani. Ne place, nu ne place, ăsta este adevărul și noi suntem parte la această colivă. Alegătorul român a votat, în majoritate a votat. Și prima, și a doua oară, i-a plăcut coliva, și acum a primit și bomboana de pe colivă", a declarat Bogdan Chirieac. 

Despre poziția premierului Victor Ponta, Chirieac spune că aceasta a fost una "distantă,  politicoasă, rece, la adresa pățaniei domnului președinte.

Citește și: Victor Ponta îi cere DEMISIA lui Traian Băsescu. Ce spune despre SUSPENDARE

În  privința demisiei sugerate, să fim serioși. Domnul Băsescu are acum o teamă, probabil inexplicabilă, de a părăsi Palatul Cotrocei, Este o chestiune psihică, probabil că nu este pregătit. În 2012, când dacă dânsul ar fi demisionat după votul acela, 88 la sută împotrivă, probabil că partidul domniei sale ar fi câștigat alegerile europarlamentare, din această cauză nu cred că domnul Băsescu va demisiona. De altfel, teama dânsului de a părăsi funcția de președinte, după nouă ani și jumătate de exercitare a acestei funcții, rezultă și din faptul că i-a trecut prin minte să ceară la CCR o prelungire de mandat de trei luni de zile, cât a fost suspendat. Domnul Băsescu are obsesia de a rămâne la Cotroceni până în ultima zi de mandat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel