Chirieac: Ghinea e șmecher. E un NOU șmecher! Ciuvică: Ca Voiculescu! El e poștașul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristian Ghinea
Facebook Cristian Ghinea
Analistul politic Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, au avut mai multe replici despre ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. 

"Dl Ghinea şi-a făcut o agenţie din asta care face spitale. 10 miliarde de euro. Şi dl Cîţu, şi dl Orban au spus că nu au discutat în coaliţie aşa ceva! 10 miliarde de euro. Vreau să spun că opinia mea despre dl Ghinea s-a schimbat radical. E un om deasupra vremurilor", a punctat Bogdan Chirieac. 

"Aţi început cu Chichirău, apoi cu Cioloş pe care îl făceaţi împărat, preşedinte. I-a cerut lui Barna să nu mai candideze la USR-PLUS şi vrea să fie preşedinte. Apoi a fost Vlad Voiculescu, spuneaţi că e tare. Acum e Ghinea. Ghinea nu a făcut decât ce i-a dat pe hârtiuţă Voiculescu. Şi Voiculescu le are şi el, nu din capul lui. Le-a primit de la cei din spatele lui. Securiştii iar vor fi nemulţumiţi că nu vor putea face agenţia asta. E un program de muls bani, iarăşi, pe care îl aveau ăştia în schemă, dar trebuie să vedem dacă nefericiţii puşi la butoane vor fi în stare să o facă. Eu cred că nu vor putea, şi e bine pentru noi, că nu vor putea să fure banii ăştia. Peneliştii nu au cum să ia de la toţi primarii lor şi preşedinţii de CJ banii să îi dea lui Ghinea şi Voiculescu la Minsiterul Sănătăţii, că îi zboară ăştia. Nu ies românii în stradă, dar ies primarii. Cum să facă aşa ceva", a explicat Mugur Ciuvică opinia sa. 

"Ghinea, un nou şmecher"

După ce Chirieac a spus despre ministrul USR-PLUS că este "un nou şmecher", Ciuvică a intervenit şi l-a asemănat pe acesta cu Vlad Voiculescu. 

"Ghinea e băiat şmecher. Degeaba încercaţi să îl minimizaţi, să îl coborâţi. E un nou şmecher!", a spus Bogdan Chirieac, după discuţiile din spaţiul public despre înfiinţarea unei noi agenţii guvernamentale care să se ocupe cu construcţia de spitale. 

"Ca Vlad Voiculescu e!", a replicat Mugur Ciuvică. 

"Şi Vlad Voiculescu. Deja împuşcat în piept şi tot mişcă. Dvs aţi spus că el i-a dat hârtiuţa lui Ghinea cu agenţia!", a mai spus Bogdan Chirieac. 

"Nu mişcă el, mişcă ăia din spatele lui. El e poştaşul. Nici el nu a scris hârtia, au scris-o ăştia şi el i-a dat lui Ghinea!", a concluzionat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel