Chirieac: Dacă era Tudorache, îl lua DNA-ul imediat/ Constantin: Dacă era de la oricare alt partid, erau PROTESTE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ioana Constantin (PMP) și analistul politic Bogdan Chirieac au vorbit despre problemele din Sectorul 1, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vorbind despre problemele majore din Sectorul 1, Ioana Constantin (PMP) a dezvăluit că în Primăria condusă de Clotilde Armand este o debandadă totală. 

"Eu nu mai vreau să spun ce se întâmplă în interiorul Primăriei, că acolo este o debandadă totală. Și la nivel de numiri e ceva...

Eu nu cred în povestea asta cu fraudarea în sensul că se poate schimba ceva. Nici nu mai avem cum să restabilim niște lucruri la un an distanță. Dar, din punctul meu de vedere, singura soluție la Sectorul 1 este referendumul pentru demitere", a declarat Ioana Constantin, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Singurul partid puternic care ar putea să facă asta ar fi PSD, ori PSD cred că au și dreptatea lor, pentru că locuitorii din Sectorul 1 văd acum hidoșenia la față. Și ei spun: ok, n-ați vrut cu noi, luați-o pe Armand!", a completat analistul politic Bogdan Chirieac.

"Dacă făcea Tudorache așa ceva, îl lua DNA-ul pe loc"

”Ce este acum e mahala. Și nu e mahala doar din punct de vedere al faptului cum arată, ci sunt și un dispreț și o aroganță extraordinară la adresa cetățenilor. Modul în care ne tratează doamna Armand e ca și cum am fi toți cu o gândire de două clase primare, ne minte, scrie pe Facebook... nu vă supărați dar angajările și concursurile care se fac în Sectorul 1 sunt foarte interesante, că dacă făcea PSD așa ceva, făcea manifestație publică", a mai spus Ioana Constantin. 

"Dacă făcea Tudorache așa ceva, îl lua DNA-ul pe loc. Adică aia e licitație cu cântec, mie mi se pare absurd (...) nu mai faceți simulacru, și fals, și fapte penale pe așa-zisul concurs de angajare ca să fie public", a mai spus Bogdan Chirieac. Ioana Constantin a subliniat, în acest context, că dacă era primarul de la orice alt partid, erau proteste. 

Am deslușit misterul din Sectorul 1. Planul lui Armand. Acum se leagă totul

Bucureștiul este unul dintre orașele cu o istorie aparte, cu clădiri impozante și arhitectura deosebită, motiv pentru care, la sfârșitul secolului al XIX-lea a primit denumirea de "Micul Paris" sau "Parisul de Est".

Odată cu creșterea economică de la acea vreme, cu existența fabricilor de tutun, bere sau textile și cu dezvoltarea industrială a orașului au început să fie ridicate tot mai multe clădiri impunătoare, cu arhitectură asemănătoare celor franțuzești, dintre ele amintind Arcul de Triumf, Palatul CEC, Palatul Kretzulescu și Palatul Cotroceni.

Iată că, asemenea Parisului, "Micul Paris" avea propriul Arc de Triumf, identic cu cel original, dar la o dimensiune mult mai mică, amplasat chiar în Sectorul 1.

În plus, odată cu primirea noii denumiri, unele dintre cele mai reprezentative nume ale țării, precum I.L. Caragiale, Constantin Brâncuși, George Enescu sau Emil Cioran, aveau tot mai multe legături cu Parisul, capitala Franței, iar atmosfera bucureșteană, vestimentația și gesturile de la acea vreme copiau intrutotul stilul parizian.

"Micul Paris", de la arhitectură și cultură, la gunoi, putoare și domnia șobolanilor

Acum, lucrurile s-au schimbat complet, iar de câteva luni, definiția și prezentarea "Micului Paris" se apropie de "adevăr" și se axează pe Sectorul 1, cel care continuă să copieze și să adopte diverse elemente din Franța prin prezența primarului... francez, Clotilde Armand, care a și promis că va transforma Sectorul 1 în "Micul Paris".

"Sectorul 1 trebuie să devină un sector frumos, cu clădirile de patrimoniu puse în valoare, cu o viață care să atragă turiștii. Dacă voi fi primarița Sectorului 1, voi oferi o foarte bună imagine a Bucureștiului. Sunt franțuzoaică prin naștere și româncă prin alegere și adopție", a declarat Clotilde Armand.

Zis și făcut, doar că pe dos! .... citește mai departe AICI

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel