Anunțul Elenei Udrea pentru prezidențiale. Cine-l poate învinge pe Victor Ponta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp

Analistul politic Bogdan Chirieac a întrebat-o pe deputata Elena Udrea, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV: "Cine credeți că-l va învinge pe domnul Victor Ponta la alegerile prezidențiale?". Elena Udrea a răspuns categoric: "Eu!". 

Deputata  a adăugat că "Asta nu înseamnă că nu poate fi și altcineva, dar în mod sigur pot să-l bat pe Victor Ponta. Dacă voi candida sau nu, nu este întrebarea la care să răspund acum. (...) Deocamdată nu s-a luat această decizie, pe care o vom lua după europarlamentare, când vom vedea care este cel mai bun candidat al partidelor de centru-dreapta, care va fi în stare să-l învingă pe Victor Ponta în alegerile prezidențiale". 

Deși nu-și anunță oficial candidatura, Elena Udrea a argumentat că "este nevoie ca în această țară să fie ales un om care să-și țină promisiunile din campania electorală și mai puțin o doctrină sau un partid". Pe lângă imaginea candidatului, deputata mizează pe femei. Întrebată dacă electoratul feminin o va alege, Elena Udrea a răspuns foarte sigură: "Da! O să aveți o surpriză. Electoratul feminin votează femei. Poate că femeile își doresc să spargă bariere". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel