Chirieac: ”Ce s-a întâmplat astăzi e o lecție pentru PSD”. Replici savuroase cu SRS și Ciutacu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după mutarea făcută astăzi de Guvernul Cîțu. Jurnaliștii Victor Ciutacu și Sorin Roșca Stănescu au completat comentariile ironice ce au curs după gestul făcut din Executiv. 

”Domnul Stelian Ion a zis (n.r. despre OUG pe justiție) că a fost o necesitate. Dom`ne, dacă patria o cere, o cere! Că l-a rugat sistemul judiciar, care a dat și toate avizele, și că, atunci când patria o cere ca să nu se blocheze sistemul, asta e viața, dă-l în mă-sa de referendum! Ne mai luăm de la un referendum acum...” a prezentat Victor Ciutacu situația, în stilul său caracteristic. 

”Este o lecție pentru PSD ceea ce s-a întâmplat astăzi.” a subliniat analistul politic Bogdan Chirieac. Victor Ciutacu a întrebat dacă nu e o lecție și pentru electoratul lor, ”al neomarxiștilor”.  ”Nu” a răspuns analistul politic. ”Să nu o dea Dragnea, să nu o dea Dăncilă, dar ei pot s-o dea. Deci asta e gândirea, nu?” a continuat Ciutacu. ”Absolut, cu siguranță!” a răspuns Chirieac. 

Sorin Roșca Stănescu a intervenit și i-a spus, ironic, lui Victor Ciutacu: ”Ați ratat o știre, d-le Ciutacu, știrea conform căreia la aflarea acestei vești, președintele Klaus Iohannis a dat buzna în Guvern”. ”E Valea Oltului blocată” a intervenit Ciutacu. ”Deci dvs. nu aveți știrea protestului energic al lui Klaus Iohannis în raport cu această încălcare flagrantă a referendumului” a continuat, pe același ton ironic, SRS. ”Cu geaca roșie? Mi-a scăpat protestul ăsta și regret și mă căiesc” a ”recunoscut” Ciutacu. 

”Referendumul a fost aruncat la toaletă direct, fără drept de apel, așa cum au fost aruncate foarte multe alte promisiuni făcute în campania electorală. Este o lecție pentru PSD” a precizat Bogdan Chirieac. Analistul politic subliniază: ”Iată că, veniți la putere, nu țin cont de nimic”. 

”Neomarxism, neodemocrație, la revedere”

”Domnu` Chirieac, eu știam că în democrație referendumul se aplică sau rezultatele lui, așa știam” a spus Victor Ciutacu. ”Numai dacă ne convine nouă” a intervenit Bogdan Chirieac, ironic. ”Bineînțeles, bravo” a continuat, pe același ton, Corneliu Dobrițoiu. ”Bineînțeles, atunci se aplică, pentru proști, pentru mine, pentru tine, Victor, se aplică. Pentru băieții aflați la putere acum nu se aplică decât ce e în interesul lor”. ”În neodemocrație nu se aplică nimic. Neomarxism, neodemocrație, la revedere” a afirmat Sorin Roșca Stănescu. ”Pe mine mă îngrozește că realizez atât de târziu cât de democratic a putut să fie Liviu Dragnea, zis dictatorul cu mustață” a conchis Victor Ciutacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel