Chipciu, declarația serii după U Cluj - FC U Craiova 1948: Mă duc acasă și în loc să visez copii și căței, o să-i visez pe Bauza și Bahassa / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Alexandru Chipciu (U Cluj) a avut un discurs plin de amărăciune după umilința suferită de Universitatea Cluj cu FC U Craiova 1948, vineri seară, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”.

Fostul internațional român a avut un discurs plin de regret, mai ales în contextul în care s-a simțit umilit de Juan Bauza și Yassine Bahassa, jucători care au folosit mai multe artificii tehnice din momentul în care oltenii s-au desprins pe tabelă. 

"Probabil am intrat foarte relaxați în meci, am crezut că e un meci ușor. Nu știu ce să zic. Ne-am trezit cu 0-5 și e o mare umilință, e clar. Sincer, m-am și plictisit de mine să vorbesc la televizor, mă enervează rău de tot să mă văd așa.

Nu știu dacă e ok pentru colegii mei, pentru că spun niște lucruri... Parcă momentul ăsta mă enervează rău de tot. Fotbalistic, ce să zic? M-am simțit abuzat fotbalistic în seara asta.

Așa n-am mai trăit. Dacă aveam 20 de ani azi, cred că luam 3 cartonase roșii. Înnebuneam să îi văd cum joacă mingea cu călcâiul și ne dau balonul printre picioare.

Ce pot să zic e că îmi doresc să prindă play-out-ul, nu ca să le doresc răul, dar mai vreau să jucăm cu ei. Mă duc acasă și în loc să visez copii și căței, o să-i visez pe Bauza și Bahassa în seara asta", a declarat, printre altele, Chipciu, scrie Digi Sport.

U Craiova 1948 - U Cluj, ploaie de goluri în Bănie

FC U 1948 Craiova a surclasat-o pe Universitatea Cluj cu scorul de 5-0 (3-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 24-a a Superligii de fotbal.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de Aurelian Chiţu (12, 25), Dragoş Albu (36), Yassine Bahassa (81) şi Vladislav Blănuţă (90). Atacantul moldovean Vladislav Blănuţă a marcat primul său gol pentru alb-albaştri.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel