Data actualizării:
Data publicării:

Chifteluțe de post la cuptor. Rețeta rapidă și gustoasă!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Chiftele, imagine cu rol ilustrativ
Chiftele, imagine cu rol ilustrativ

Chifteluțele de post la cuptor reprezintă un deliciu. În perioada postirii, bucătărăsele recurg la această rețetă rapidă și gustoasă.  

Ingrediente pentru chifteluțele de post la cuptor

-4 cartofi
-100 gr soia granule
-1 morcov
-300 gr ciuperci
-pătrunjel verde
-sare,piper
-3 lg făină
-3-4 căţei de usturoi

Cum se prepară chiteluțele de post la cuptor

Fierbem ciupercuţele şi le tăiem mărunt. Dăm prin razătoare morcovul şi cartofii. Fierbem puţin soia cu vegeta şi o stoarcem bine, scrie mondocucina.ro. Pisăm usturoiul şi punem restul ingredientelor. Din compoziţia obţinută, formăm chifteluţele de post şi le punem în tava tapetată cu hârtie de copt, pe care o ungem cu puţin ulei. Dăm tava la cuptorul încins, pentru 15 minute, întoarcem chifteluţele şi le mai lăsăm încă 15 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel