Chifteluțe crocante cu brânză și șuncă: nu le-ai mai făcut niciodată așa. Sunt delicioase
Chifteluțe crocante cu brânză și șuncă sunt perfecte pentru a fi servite ca aperitiv. Aceste chiftele aurii super delicioase și simplu de preparat.
Dacă vrei sa mănânci ceva gustos și ai puțin timp la dispoziție, această rețeta îți va fi de folos. Veți vedea că o veți găti des.
Pentru aluat ai nevoie de:
550 de grame de cartofi,
pătrunjel după cum este necesar,
sare și sare,
250 grame de brânză rasă,
1 lingură de faină.
Ingredientele pentru prepararea umpluturii sunt:
120 grame brânză,
120 grame de șuncă fiartă.
Pentru pane:
făină după gust,
3 ouă mari,
pesmet după gust.
Pentru prăjit - ulei.
Pregătirea chiftelelor
În primul rând curăți cartofii de coajă, tăiați-i bucîțele și puneți-i într-o oală cu apă, la fiert. Sărați-i și lăsați-i să se înmoaie. Când cartofii sunt gata, se scort din apă și se pasează bine într-un bol. Adăugați brânza rasă și o lingură de făină.
Plăcintă cu mere, preparată într-o tigaie. Este gata rapid și are doar 160 de calorii
Puneți apoi și pătrunjelul tocat mărunt și amestecați cu o lingruă până se omogenizează totul. Condimentați cu piper și sare.
Acum pregătiți ingredientele pentru umplutură. Tăiați feliile de șuncă fiartă în fâșii și brânza în cuburi. Odată finalizată această operațiune, începeți să asamblați chiftelele.
Luam o porție generoasă de piure și aplațizați-o cu mâinie. Adăugați în centru șunca și brânza. Apoi modelați-o până obțineți o sferă perfectă. Continuați așa până epuizați toate ingredientele.
Cele mai ieftine cornulețe cu gem: fără lapte, fără ouă și fără unt
În acest moment, într-un vas bateți ouale cu furculița. În alt vas puneți făina, iar în altul - pesmetul.
Treceți chiftelele mai întâi prin făină, apoi - prin ouă, iar la final - prin farfuria cu pesmet. Transferați rezultatul într-o tigaie cu ulei încins. Lasă chiftelele să se prăjească până se rumenesc. Când sunt gata, serviți chiftelele cu pe masă. Poftă bună!
BONUS. Mâncare din pulpe de pui și dulceață de ardei. Rezultatul te va uimi
Mâncarea din carne de pui și dulceață este o combinație care pare extremă și neconvențională. Dacă dulceața este făcută din ardei picant rezultatul va fi irezistibil.
Carnea de pui este un produs simplu, dar cu o mie de proprietăți. Pe lângă faptul că este ușoară, carnea de pui este extrem de versatilă și se pretează la cele mai diferite preparate. Fie că este vorba despre un pui întreg, pulpe sau piept, carnea este o soluție excelentă pentru prânz sau cină.
Azi vă propunem o rețetă de pui cu dulceață de ardei, bogată în gust și culoare. Rezultatul final te va uimi.
Pentru a face rețeta de pui cu dulceață de ardei veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
500 grame de pulpe de pui;
320 grame de ardei roșu;
100 grame de făină,
100 grame de nuci de pin,
1 ceapă albă;
ulei de măsline,
sare - după gust.
Modul de preparare
Mai întâi, ar trebui să curățați ardeiul roșu. După ce ați eliminat cotorul și semințele, tăiați ardeiul fâșii. Tăiați ceapa felii și prăjiți-o într-o tigaie, apoi adăugați ardeii. Când legumele s-au înmuiat, se sărează.
Treceți pulpele de pui prin făină și prăjiți-le în ulei încins. După ce pulpele s-au prăjit pe toate părțile, adăugați dulceața de ardei. Acoperiți tigaia cu pulpe și ardei cu un capac și lăsați-le să fiarbă.
Nucile de pin se prăjesc într-o tigaie uscată și se adăugă peste pulpe. Mâncarea este gata când dulceața de ardei scade. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News